7 hari lagiiiiii

Takot.

Excited.

Semoga semuanya diberkati dan berjalan dengan lancar.

Ya Allah permudahkanlah urusan kami. Selamatknlaah perjalanan pergi dan balik ahli keluarga kami dan tetamu2 kami.

Tutuplah aib kami. Semoga semua lancar dan sempurna. Amin ya rabbal alamin

Aku harap.

Ak mmg sgt xsuka kalo ada majlis yg sama dekat2 tarikh dgn ak. Lantak la birthdy party ke, kenduri berkhatan ke, majlis cukur bulu kaki ke, kenduri kesyukuran bleh masuk darjah 1 ke, mjls kawen ke, majlis lenggang perot buncit ke. Because people will make comparison! 

And keluar la soalan ramah mesra tanya soalan yang ak sendiri tataw jwpn. Hanya Allah je yg bleh jwb.

Ak letih.
Ak punya perasaan.
Kamu risaukan aku.
Masa dpn ak.
Masa dpn dia.
Tapi aku lagi risau apa yg ak risaukan.
Beritahu ak kelebihan, kemampuan org lain.
Itu xjadi ak lebih kuat n lebih mampu.
Tapi itu buat ak sendiri yg meratap nasib sendiri.
Buat ak salahkan apa yg patut.
Xperlu bebankan aku yang sedia terbeban.
Biar Tuhan je tahu.
Sb Dia segala galanya.
Memberi, mengubat, menguji, menolong.
Dan segala gala macam.

Ak harap ak takkan berhenti bergantung pada yang satu.

Sebab tu je tempat ak bergantung dan
Pemberi aku kekuatan.

Rajin

Bagaimana nak jadi rajin?

Dah cuba google “cara untuk menjadi rajin’ tapi still rasa malas tu menebal. Aku di tahap kritikal dah sekarang ni. Aku sangat malas dan takde motivasi langsung sebab apa yang aku wat sume xjadi. Sume x diterima.

Jadi aku rasa it is a waste of time. Apa yang aku baca semua x boleh dipraktikkan. Dia tetap nak apa yang dia mahu walaupun there is no point in doing that.

I’m lost. I loose hope. Seriously.

What I did all this years is just nothing. I feel so down.

Tapi aku tahu aku kena bangun balik. Cuma aku rasa buat masa ni aku dah x de semangat. I need a break. very long break.

Rasa nak cuti seminggu tapi tataw la dia bagi ke x.

I wish aku boleh jadi org baru lepas aku rehat kali ni. Aku pon nak berjaya macam orang lain jugak.

Just for my reminder on how to be rajin.

1. Aku perlu stop all this gadget things, social network and everything. I think I should just keep my phone in my room.

I must limit my time and I can only use it only at 6-7pm.

2. I have to do ‘daily list’. Every night I have to list down what I need to do in the other morning and I have to make sure they are completed.

3. I have to keep the same schedule everyday.
8-12 Work
2-6 Work
9-12 Work

Try buat selama 21 hari. Inshaallah nanti akan jadi habit.

4. Jumpa dia every week. Wajib. So that u will make sure that u have progress.

5. Pray and keep praying sampai dapat. Jangan putus asa.

“Ya Allah, aku berlindung denganMu dari penyakit tua dan kesedihan, dari lemah dan malas, dari bakhil dan penakut, dan kalah dengan hutang dan kekuatan lelaki” [al-Bukhari]

“Ya Allah, aku memohon dariMu ketetapan dalam urusan kerja dan keazaman atas hidayat”

Amin.

So, lets work hard and may success be with us forever!

-Feeling determined-

Face.

I’m in a desperate situation where I really need to remove all the weird and alien things on my face.

Acne, scars, white head, black head, black hole… U name it!! Everything is on my face!!

I miss my old face. No skin problem unless the normal white head and blackhead. I changed my skincare product because the previous has mercury in the ingredient. At first I just ignored and still wore it daily. At last, I thought what would happen to my body if I kept ignoring the dangerous of that mercury. Finally, I changed to another skincare product. It’s getting worse and I still change to another product but no products suit me.

Stress. Had spent lots of money to try something better.

Mom complaints about my face and also all my family. First thing came out when they see me, “Teruknya muka”.

Hey, you didn’t ask me if I am doing fine or not. I really hope they could at least say, “hey, your face getting better.” Just keep on dreaming ah!

Next week, I will go back to my hometown. It’s really scared me out. If only I could heal these aliens thing in a week, I would. but nothing could. I’m giving up. sigh.

Do really need to repair them in 3 months.😦

Oh my scar, acne, whitehead, blackhead, I didn’t need u. All I need is to be hardworking. Can u swap that with them?

Stop wasting ti…

Stop wasting time regretting what you did a year ago. Start doing what you have to do now, so that in a year’s time you won’t regret what you did today.

marcandangel

Last.

This will be the last blog I try to keep because I try to be as loyal as I can. hewhew.

I will keep it updated. This is a promise to myself.

I hope writing can help me. I am so stressed out right now. I need someone to talk to, without judging me. I don’t really need a bulk of questions from that person,or telling me to do this, why not to do that. Or instead of listening to me, they talk about their problems. Seriously, I’ve faced that so many times. At last, I was the one who need to give motivation to them.

Right now, I just need ears to hear and a mouth to comfort me. Just stop and stare at me. Can someone be a volunteer?

ps: I miss u b.  I hope u are doing fine.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.